120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A lábai megérdemlik a legjobbat, hát adja meg nekik. Töltse ideje nagy részét az irodai székben vagy épp ellenkezőleg egy pillanatra se üljön le, bármelyik eset is igaz Önre, biztosan értékelni fogja a minőségi biopamutból készült férfi zoknit. A természetes anyag légáteresztő, jó nedvszívóhatású és mindemellett antibakteriális, így lábfeje ne...

A lábai megérdemlik a legjobbat, hát adja meg nekik. Töltse ideje nagy részét az irodai székben vagy épp ellenkezőleg egy pillanatra se üljön le, bármelyik eset is igaz Önre, biztosan értékelni fogja a minőségi biopamutból készült férfi zoknit. A természetes anyag légáteresztő, jó nedvszívóhatású és mindemellett antibakteriális, így lábfeje nem fog kellemetlenül izzadni még a zárt cipőben sem. Ha rájön, hogy a pamut zokni megfelel Önnek, egészítse ki ruhatárát további biopamutból készült férfi fehérneművel. Garantáltan nem hibázik vele (és szégyent sem hoz Önre).

Miért szerezzen be biopamutból készült fehérneműt

Fenntarthatóság és kíméletesség nem csak a természet felé, hanem a bőrének is. Ezek a fő okok, amiért érdemes lecserélnie a hagyományos műszálas ruhát biopamutból készült ruhára. A szerves pamutot a hagyományossal ellentétben természetes módon termesztik, kevesebb vizet használva, valamint a növekedésükhöz és feldolgozásukhoz egyaránt kizárólag természetes erőforrásokat használnak. A férfi fecske alsónadrág, boxeralsó és a biopamut alsónadrág hipoallergén és antibakteriális, ezért az intim testrészek különösen érzékeny bőrének is megfelelőek.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

2 tételből 1–2
2 tételből 1–2
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.