120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Olyan zoknit keres, amiben egész nap járhat anélkül, hogy attól kéne tartania, hogy büdös lesz a lába? Próbálja ki a bambusz szálas zoknit vagy az antibakteriális zoknit ezüst szállal, elpusztítják a kiválasztott baktériumtípusokat és megakadályozzák a gombásodást. Különösen nagyra értékelik a gombás megbetegedésre hajlamos cukorbetegek, de a s...

Olyan zoknit keres, amiben egész nap járhat anélkül, hogy attól kéne tartania, hogy büdös lesz a lába? Próbálja ki a bambusz szálas zoknit vagy az antibakteriális zoknit ezüst szállal, elpusztítják a kiválasztott baktériumtípusokat és megakadályozzák a gombásodást. Különösen nagyra értékelik a gombás megbetegedésre hajlamos cukorbetegek, de a sportolók és az egész napot talpon lévő emberek is.

Adjon egy esélyt az antibakteriális zokniknak

A férfi antibakteriális zoknikat gyakran bambuszból vagy merinó gyapjúból gyártják, melyek természetes anyagok ezért képesek elpusztítani a baktériumokat és megelőzni a gombásodást. Valamint az érzékeny bőrű emberek is viselhetik, akiket a műszálas zoknik irritálnak. Egy másik módja annak, hogy antibakteriális funkciót adjunk a zokniknak, az ezüstszálak vagy -részecskék használata. Így készítik a sportoláshoz vagy outdoor tevékenységre alkalmas funkcionális zoknikat és az extra széles szegélyű egészségügyi zoknikat.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

43 tételből 1–30
az oldalt
43 tételből 1–30