120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Kint már hűvösebb az idő, ami azt jelenti, hogy ideje elővenni a szekrényből a meleg férfi térdzoknikat vagy a zoknikat. Hű marad az egyszínű klasszikusokhoz, vagy elengedi a fantáziáját és színekben pompázó, vidám férfi térdzoknit vesz fel? Amennyiben sporthoz keres megfelelő zoknit, akkor a legjobb választás a sportos térdzokni, mely légátere...

Kint már hűvösebb az idő, ami azt jelenti, hogy ideje elővenni a szekrényből a meleg férfi térdzoknikat vagy a zoknikat. Hű marad az egyszínű klasszikusokhoz, vagy elengedi a fantáziáját és színekben pompázó, vidám férfi térdzoknit vesz fel? Amennyiben sporthoz keres megfelelő zoknit, akkor a legjobb választás a sportos térdzokni, mely légáteresztő, vízlepergető és nem szívja be a nedvességet. Mivel gondolunk a gyengébb nemre is, nálunk eredeti dizájnú női térdzoknit is talál.

Hogyan válasszon férfi fehérneműt

Szeretné feltölteni az alsónadrágok vagy más fehérnemű ritka polcait? A választáskor ne csak a dizájnra fordítson nagy figyelmet, hanem a megfelelő méretre és szabásra is. A fehérnemű szabásának illeszkedni kell az Ön testalkatához. Általános szabály, hogy a vastag combú férfiaknak a fecske alsónadrág, míg a magas férfiaknak a rövid szárú boxeralsó illik. A legtöbb férfinak jól áll a férfi alsónadrág, ami nagyon kényelmes a mindennapi viselet során és a kanapén való pihenéskor egyaránt.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.