120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Hangolódjon a karácsonyra Nedeto.hu stílusban. Bújjon hullócsillag-, hópehely- vagy zöld manómintás vidám alsónadrágba és élje át békében és nyugalomban a karácsonyt. A női és férfi alsónadrágokat mintha csak a karácsonyi filmek alatti lustálkodásra, a sütik majszolására és a forralt bor vagy forró kakaó szürcsölésére teremtették volna. Összeha...

Hangolódjon a karácsonyra Nedeto.hu stílusban. Bújjon hullócsillag-, hópehely- vagy zöld manómintás vidám alsónadrágba és élje át békében és nyugalomban a karácsonyt. A női és férfi alsónadrágokat mintha csak a karácsonyi filmek alatti lustálkodásra, a sütik majszolására és a forralt bor vagy forró kakaó szürcsölésére teremtették volna. Összehangolt alsónadrágjaink is vannak pároknak, aminek köszönhetően elválaszthatatlan párost alkotnak majd.

Karácsonyi ajándék az utolsó pillanatban?

A szenteste már az ajtón kopogtat és Ön még nem szerezte be a karácsonyi ajándékokat? Lepje meg barátait olyan minőségi anyagból készült vidám fehérneművel, mint a pamut vagy a bambusz. A férfiakat a kényelmes alsónadrág és a vidám boxeralsó, míg a nőket a karácsonyi flanel pizsama és a meleg zokni ejti majd rabul. Minden ruhadarabot szívesen ajándékcsomagolásba csomagolunk, így Ön már kész karácsonyi ajándékot vesz át, amit elég szenteste a fa alá tenni.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

15 tételből 1–15
15 tételből 1–15
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.