120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A biopamutból készült alsónadrágokban, boxeralsókban és zoknikban nemcsak a test, de a lélek is jól érzi magát. Azonnal érezhető a különbség – a férfi és a női biopamut fehérnemű puha, kellemes tapintású, nem irritálja a bőrt ezért gyermekeknek is megfelelő. Mindemellett remekül elvezeti az izzadtságot, és sok más mellet antibakteriális tulajdo...

A biopamutból készült alsónadrágokban, boxeralsókban és zoknikban nemcsak a test, de a lélek is jól érzi magát. Azonnal érezhető a különbség – a férfi és a női biopamut fehérnemű puha, kellemes tapintású, nem irritálja a bőrt ezért gyermekeknek is megfelelő. Mindemellett remekül elvezeti az izzadtságot, és sok más mellet antibakteriális tulajdonságai miatt sport fehérneműt készítenek belőle leggyakrabban. És miért tesz jót a lelkének is? A biopamut természetes anyag, mely kíméletes a környezethez – nem használnak sem műtrágyát, sem peszticideket, továbbá a használt földet parlagon hagyják, hogy feltöltődjön. 

Legyen fenntartható

A fenntartható anyagok kíméletesek a környezethez és a bőréhez, de a pénztárcájához is. Ugyanis a biopamutból és más ökológiai anyagból készült fehérnemű magas minőségű és sok mosást kibír, így nem kell mindig újat vásárolnia. A biopamut mellett a bambusz, a vászon és a merinó gyapjú tartozik közéjük, amiket elsősorban sportzoknik és funkcionális ruhák gyártásakor használnak. Teljesen természetes anyagról van szó, ami nem irritálja a bőrt (hipoallergén) és antibakteriális.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

24 tételből 1–24
24 tételből 1–24
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.