120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A biopamutból készült alsónadrágokban, boxeralsókban és zoknikban nemcsak a test, de a lélek is jól érzi magát. Azonnal érezhető a különbség – a férfi és a női biopamut fehérnemű puha, kellemes tapintású, nem irritálja a bőrt ezért gyermekeknek is megfelelő. Mindemellett remekül elvezeti az izzadtságot, és sok más mellet antibakteriális tulajdo...

A biopamutból készült alsónadrágokban, boxeralsókban és zoknikban nemcsak a test, de a lélek is jól érzi magát. Azonnal érezhető a különbség – a férfi és a női biopamut fehérnemű puha, kellemes tapintású, nem irritálja a bőrt ezért gyermekeknek is megfelelő. Mindemellett remekül elvezeti az izzadtságot, és sok más mellet antibakteriális tulajdonságai miatt sport fehérneműt készítenek belőle leggyakrabban. És miért tesz jót a lelkének is? A biopamut természetes anyag, mely kíméletes a környezethez – nem használnak sem műtrágyát, sem peszticideket, továbbá a használt földet parlagon hagyják, hogy feltöltődjön. 

Legyen fenntartható

A fenntartható anyagok kíméletesek a környezethez és a bőréhez, de a pénztárcájához is. Ugyanis a biopamutból és más ökológiai anyagból készült fehérnemű magas minőségű és sok mosást kibír, így nem kell mindig újat vásárolnia. A biopamut mellett a bambusz, a vászon és a merinó gyapjú tartozik közéjük, amiket elsősorban sportzoknik és funkcionális ruhák gyártásakor használnak. Teljesen természetes anyagról van szó, ami nem irritálja a bőrt (hipoallergén) és antibakteriális.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

10 tételből 1–10
10 tételből 1–10