120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A hagyományos fehérnemű már nem jó Önnek? Próbálja ki a lyocell, pamut vagy bambusz férfi boxeralsókat és alsónadrágokat. Ha egyszer kipróbálta nem akar majd mást viselni többé. A természetes anyagokból készült fehérnemű kellemes tapintású, légáteresztő, így a bőre szabadon lélegezhet, és az anyag sem irritálja. Tekintse meg a klasszikus gumíro...

A hagyományos fehérnemű már nem jó Önnek? Próbálja ki a lyocell, pamut vagy bambusz férfi boxeralsókat és alsónadrágokat. Ha egyszer kipróbálta nem akar majd mást viselni többé. A természetes anyagokból készült fehérnemű kellemes tapintású, légáteresztő, így a bőre szabadon lélegezhet, és az anyag sem irritálja. Tekintse meg a klasszikus gumírozású boxeralsókat – a dizájn és a hosszabb, vagy rövidebb nadrágszárat Ön választja ki.

Mi az a lyocell

A lyocell egy újgenerációs természetes szál, ami kíméletes a környezethez. Egy puha és gyengéd anyagról van szó, ami légáteresztő és könnyű, valamint meglepően kiváló hőszabályozó és antibakteriális tulajdonságaival tűnik ki versenytársai közül. Valamelyest hasonlít a viszkózra, azonban a lyocell szilárdabb és kevésbé nyúlik. Amint használhatatlanná válik a lyocell ruha vagy fehérnemű elég a komposztba tenni, ahol lebomlik. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1