120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A hagyományos fehérnemű már nem jó Önnek? Próbálja ki a lyocell, pamut vagy bambusz férfi boxeralsókat és alsónadrágokat. Ha egyszer kipróbálta nem akar majd mást viselni többé. A természetes anyagokból készült fehérnemű kellemes tapintású, légáteresztő, így a bőre szabadon lélegezhet, és az anyag sem irritálja. Tekintse meg a klasszikus gumíro...

A hagyományos fehérnemű már nem jó Önnek? Próbálja ki a lyocell, pamut vagy bambusz férfi boxeralsókat és alsónadrágokat. Ha egyszer kipróbálta nem akar majd mást viselni többé. A természetes anyagokból készült fehérnemű kellemes tapintású, légáteresztő, így a bőre szabadon lélegezhet, és az anyag sem irritálja. Tekintse meg a klasszikus gumírozású boxeralsókat – a dizájn és a hosszabb, vagy rövidebb nadrágszárat Ön választja ki.

Mi az a lyocell

A lyocell egy újgenerációs természetes szál, ami kíméletes a környezethez. Egy puha és gyengéd anyagról van szó, ami légáteresztő és könnyű, valamint meglepően kiváló hőszabályozó és antibakteriális tulajdonságaival tűnik ki versenytársai közül. Valamelyest hasonlít a viszkózra, azonban a lyocell szilárdabb és kevésbé nyúlik. Amint használhatatlanná válik a lyocell ruha vagy fehérnemű elég a komposztba tenni, ahol lebomlik. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.