120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A cseh és világpiacon egyaránt a legeladottabb a pamutból készült férfi boxeralsó. Elsősorban az általuk biztosított kényelem miatt olyan népszerűek. A kényelmet a pamutszál, a profi szabás és a nem szorító vagy szúró bevarrt gumi biztosítja, mely nehézségek nélkül a helyén tartja a boxeralsót. Röviden, a pamut férfi boxeralsó olyan fehérnem...

A cseh és világpiacon egyaránt a legeladottabb a pamutból készült férfi boxeralsó. Elsősorban az általuk biztosított kényelem miatt olyan népszerűek. A kényelmet a pamutszál, a profi szabás és a nem szorító vagy szúró bevarrt gumi biztosítja, mely nehézségek nélkül a helyén tartja a boxeralsót. Röviden, a pamut férfi boxeralsó olyan fehérnemű, amire bárhol és bármikor számíthat. Szerezzen be nálunk Ön is ilyen remek férfi boxeralsót gyorsan és olcsón!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

429 tételből 1–30
az oldalt
429 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.