120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Olyan férfi zoknit keres, ami a hétköznapi viselethez, sportoláshoz és kinti tevékenységekhez is megfelelő? Próbálja ki a merinó gyapjúból készült férfi zoknikat. Ez a legpuhább gyapjú, amit a Marokkóból származó birkafajta növeszt. A merinó gyapjú nem sérti a bőrt, nem csúszik, nem büdösödik és remek hőszabályozó tulajdonságairól híres – nyáro...

Olyan férfi zoknit keres, ami a hétköznapi viselethez, sportoláshoz és kinti tevékenységekhez is megfelelő? Próbálja ki a merinó gyapjúból készült férfi zoknikat. Ez a legpuhább gyapjú, amit a Marokkóból származó birkafajta növeszt. A merinó gyapjú nem sérti a bőrt, nem csúszik, nem büdösödik és remek hőszabályozó tulajdonságairól híres – nyáron hűsít, télen melegen tart. Ezért a merinó gyapjúból nemcsak hosszú szárú zokni és térdzokni készül, de funkcionális fehérnemű is, ami hatékonyan elvezeti az izzadtságot.

Hogyan válassza ki a megfelelő zoknit?

A zokni nem csak dísznek van, rengeteg feladatot teljesít. Védi a lábfejet a nedvességtől és a hidegtől, megelőzi a túlzott izzadást, nem engedi át a kellemetlen szagokat valamint javítja a láb vérkeringését. Semmi esetben sem szabad, hogy szorítsanak vagy nyomot hagyjanak a lábszáron vagy a bokán. Mindemellett nagyon fontos az anyag minősége is – a nappali viseletre a pamut vagy bambusz zokni, míg sportra a merinó gyapjúból vagy ezüst szállal átszőtt funkcionális zokni a legalkalmasabb.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

8 tételből 1–8
8 tételből 1–8