120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Olyan férfi zoknit keres, ami a hétköznapi viselethez, sportoláshoz és kinti tevékenységekhez is megfelelő? Próbálja ki a merinó gyapjúból készült férfi zoknikat. Ez a legpuhább gyapjú, amit a Marokkóból származó birkafajta növeszt. A merinó gyapjú nem sérti a bőrt, nem csúszik, nem büdösödik és remek hőszabályozó tulajdonságairól híres – nyáro...

Olyan férfi zoknit keres, ami a hétköznapi viselethez, sportoláshoz és kinti tevékenységekhez is megfelelő? Próbálja ki a merinó gyapjúból készült férfi zoknikat. Ez a legpuhább gyapjú, amit a Marokkóból származó birkafajta növeszt. A merinó gyapjú nem sérti a bőrt, nem csúszik, nem büdösödik és remek hőszabályozó tulajdonságairól híres – nyáron hűsít, télen melegen tart. Ezért a merinó gyapjúból nemcsak hosszú szárú zokni és térdzokni készül, de funkcionális fehérnemű is, ami hatékonyan elvezeti az izzadtságot.

Hogyan válassza ki a megfelelő zoknit?

A zokni nem csak dísznek van, rengeteg feladatot teljesít. Védi a lábfejet a nedvességtől és a hidegtől, megelőzi a túlzott izzadást, nem engedi át a kellemetlen szagokat valamint javítja a láb vérkeringését. Semmi esetben sem szabad, hogy szorítsanak vagy nyomot hagyjanak a lábszáron vagy a bokán. Mindemellett nagyon fontos az anyag minősége is – a nappali viseletre a pamut vagy bambusz zokni, míg sportra a merinó gyapjúból vagy ezüst szállal átszőtt funkcionális zokni a legalkalmasabb.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.