120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Black Friday

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

A minőségi és jól illeszkedő fehérnemű magabiztosságot és a nőiesség érzését adja, amely egész nap elkíséri Önt. Önön múlik, hogy klasszikus női bugyit, decens brazil alsót, szexi tangát vagy kényelmes hosszabb szárú bugyit szeretne-e a ruhatárába. Vagy lepje meg magát és szerezz be egy Calvin Klein márkájú bugyit, amelynek bevarrt gumija tökél...

A minőségi és jól illeszkedő fehérnemű magabiztosságot és a nőiesség érzését adja, amely egész nap elkíséri Önt. Önön múlik, hogy klasszikus női bugyit, decens brazil alsót, szexi tangát vagy kényelmes hosszabb szárú bugyit szeretne-e a ruhatárába. Vagy lepje meg magát és szerezz be egy Calvin Klein márkájú bugyit, amelynek bevarrt gumija tökéletesen illeszkedik a testhez.  

Az alap a minőségi anyag

A női fehérnemű közvetlenül érintkezik a bőrrel, ezért legyen résen az anyag kiválasztásakor. A mindennapi viselethez a pamut bugyik a legjobbak, mivel légáteresztőek, könnyűek és az érzékeny bőrre sem ártalmasak. Ha valamilyen oknál fogva a pamut nem tetszene Önnek, próbálja ki a modál szálból készült bugyikat. Bükkfából készül, 50%-kal több nedvességet képes megtartani, és sok mosás után sem veszíti el eredeti színét. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

408 tételből 1–30
az oldalt
408 tételből 1–30