120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A minőségi és jól illeszkedő fehérnemű magabiztosságot és a nőiesség érzését adja, amely egész nap elkíséri Önt. Önön múlik, hogy klasszikus női bugyit, decens brazil alsót, szexi tangát vagy kényelmes hosszabb szárú bugyit szeretne-e a ruhatárába. Vagy lepje meg magát és szerezz be egy Calvin Klein márkájú bugyit, amelynek bevarrt gumija tökél...

A minőségi és jól illeszkedő fehérnemű magabiztosságot és a nőiesség érzését adja, amely egész nap elkíséri Önt. Önön múlik, hogy klasszikus női bugyit, decens brazil alsót, szexi tangát vagy kényelmes hosszabb szárú bugyit szeretne-e a ruhatárába. Vagy lepje meg magát és szerezz be egy Calvin Klein márkájú bugyit, amelynek bevarrt gumija tökéletesen illeszkedik a testhez.  

Az alap a minőségi anyag

A női fehérnemű közvetlenül érintkezik a bőrrel, ezért legyen résen az anyag kiválasztásakor. A mindennapi viselethez a pamut bugyik a legjobbak, mivel légáteresztőek, könnyűek és az érzékeny bőrre sem ártalmasak. Ha valamilyen oknál fogva a pamut nem tetszene Önnek, próbálja ki a modál szálból készült bugyikat. Bükkfából készül, 50%-kal több nedvességet képes megtartani, és sok mosás után sem veszíti el eredeti színét. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

280 tételből 1–30
az oldalt
280 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.