120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Szeretné feltölteni az alsónemű készletét? Olyan szexi darabot keres, ami egyben kényelmes is? Akkor a női alsónadrág tökéletes megoldás Önnek. Az a fajta fehérnemű, amit a nők imádnak, és a férfiak nem tudják levenni róla a szemüket :-) Ideálisak laza ruhák, szűk farmerek alá, és különösen sportoláshoz. A bugyi rövid szárral teli találat, ha...

Szeretné feltölteni az alsónemű készletét? Olyan szexi darabot keres, ami egyben kényelmes is? Akkor a női alsónadrág tökéletes megoldás Önnek. Az a fajta fehérnemű, amit a nők imádnak, és a férfiak nem tudják levenni róla a szemüket :-) Ideálisak laza ruhák, szűk farmerek alá, és különösen sportoláshoz. A bugyi rövid szárral teli találat, ha olyan fehérneműt keres, aminek a létezéséről nem vesz tudomást. A szűk ruhák alatt is bátran viselheti. Kényelmes és kellemes anyagból készült.  Gazdag ajánlattal várjuk, amiből mindannyian választani tudnak. Válasszon óvatosan, mindenki ezt szeretné majd :-)

Egy vagy kettő? Vásároljon rögtön női alsónadrágszettet!

A rövid szárú női alsónadrág is elérhető több darabos kiszerelésben is. Továbbá, ha fehérneműt vásárol több, mint 1000 CZK értékben ingyenes szállítással is megjutalmazzuk. Az ajánlat tele van gyönyörű és fényűző bugyikkal világhírű márkáktól, mely minden nőt boldoggá tesz. Már választott? Akkor irány a nedeto.hu, ahol egész nap vásárolhat! 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

9 tételből 1–9
9 tételből 1–9
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.