120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Eltelt egy év, és már megint itt vannak. Karácsony, Valentin-nap vagy bármely más ünnep? Ünnepelje őket különleges rövidnadrágban. Válasszon a karácsonyi motívumokkal vagy szívekkel díszített fehérneműk közül. Végül is a szívek nem csak a Valentin-naphoz tartoznak, hanem minden naphoz, amikor szerelmesek vagyunk. A karácsonyi motívumokkal elláto...

Eltelt egy év, és már megint itt vannak. Karácsony, Valentin-nap vagy bármely más ünnep? Ünnepelje őket különleges rövidnadrágban. Válasszon a karácsonyi motívumokkal vagy szívekkel díszített fehérneműk közül. Végül is a szívek nem csak a Valentin-naphoz tartoznak, hanem minden naphoz, amikor szerelmesek vagyunk. A karácsonyi motívumokkal ellátott rövidnadrágok még ünnepibbé teszik ezt az ünnepi időszakot. Remek választás a vidám rövidnadrágok is, amelyeken étel- és italmotívumok szerepelnek, és amelyek karácsonykor bőségesen megtalálhatók. Ünnepelje az idei ünnepeket stílusos karácsonyi vagy más vidám fehérneműben. Inspirálódjon például az állatmotívumokkal díszített női rövidnadrágok kínálatából. Valentin-napra szexi macskává változhatsz.

Rövidnadrág nem csak karácsonyi mintákkal

A kínálatunkban szereplő karácsonyi rövidnadrágok hóembereket, rénszarvasokat, ajándékokat, fákat vagy karácsonyi manókat ábrázolnak. A természet szerelmeseinek azonban a természet motívumaival ellátott rövidnadrágokat is kínálunk. Nem számít, milyen kezelést választasz, mindig olyan rövidnadrágot viselsz, amely hihetetlenül kényelmes. Ezért ezt az alsóneműt otthon vagy alváshoz viselik. A rövidnadrág 100% természetes pamutból készült, amelyet a bőröd szeretni fog. Széles lábakkal rendelkeznek, amelyek bármilyen mozgáshoz alkalmazkodnak. A széles elasztikus derékpánt nem nyom, ugyanakkor a helyén tartja a rövidnadrágot. Ha cseh női alsóneműt szeretne, válassza a Styx vagy a Represent női rövidnadrágjait. A Dedoles női rövidnadrágokat Szlovákiában gyártják. Éljen át különleges pillanatokat elegáns fehérneműben.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

28 tételből 1–28
28 tételből 1–28