Nyári karácsony! Akár 80 % kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Az alsónemű áll a legközelebb a testedhez. A nap nagy részében viselni fogod, ezért győződj meg róla, hogy minőségi anyagok alapján választod ki. A mindennapi viselethez a pamut ajánlott, amelyben a bőre a legboldogabb. Nagyszerű döntés a bambuszszövet, amely antibakteriális is. Tökéletesen elvezeti az izzadságot és megakadályozza a mikroorganiz...

Az alsónemű áll a legközelebb a testedhez. A nap nagy részében viselni fogod, ezért győződj meg róla, hogy minőségi anyagok alapján választod ki. A mindennapi viselethez a pamut ajánlott, amelyben a bőre a legboldogabb. Nagyszerű döntés a bambuszszövet, amely antibakteriális is. Tökéletesen elvezeti az izzadságot és megakadályozza a mikroorganizmusok kialakulását. Ezért használják női sportruházathoz is. Azt mondják: a minőségnek ára van. De ha figyeli az akciókat, jelentős kedvezménnyel juthat női fehérneműhöz. Például tartsa nyitva a szemét az akciós bugyicsomagok és más típusú női alsóneműk után.

Népszerű melltartó szabások

Még ha akciós női fehérneműt is vásárol, az nem jelenti azt, hogy az rossz minőségű. A minőség nemcsak a márkában, hanem a gyártási anyagokban is tükröződik. A legjobb minőségű női melltartók a mindennapi viselethez pamutból készülnek. Választhatsz klasszikus, megerősített kosárkákat, de a népszerű háromszög alakú melltartókat is, amelyekben a mellek természetes formájukat kapják. Ha edzőterembe jársz, futsz vagy bármilyen más sporttevékenységet végzel, nem hiányozhat a szekrényedből egy sportmelltartó, amely a helyén tartja a melleidet, és megbízhatóan elvezeti az izzadságot a testedtől.

Bugyik és női rövidnadrágok

Ha pénzt szeretne megtakarítani, és olcsó női fehérneműt keres, keresse az akciókat és az akciós csomagokat. Ezekben az akciókban már néhány koronáért minőségi női bugyikat vásárolhat. Csak válassza ki, hogy a klasszikus szabást részesíti-e előnyben, vagy tangát, brazil vagy boxeralsót választ. A kényelem pillanatait a legjobban a vidám mintájú női pamut rövidnadrágokban élvezheted. Az anyagokat tekintve a bőröd a pamut és az elasztán keverékét fogja a legjobban értékelni. Az elasztán rugalmasságot kölcsönöz a pamutnak, így a fehérnemű tökéletesen illeszkedik a testhez.

További női fehérneműk eladó

Nemcsak női bugyikat és melltartókat, hanem zoknikat, pizsamákat vagy páncélingeket is vásárolhat. Népszerűek az akciós zoknicsomagok, amelyekben több párat is találhat. Manapság a zokni megkülönböztető tartozéknak számít, ezért látni kell. Nyúlj a vicces zoknikért, hogy feldobd a ruhádat. A bugyik, rövidnadrágok, melltartók és fürdőruhák is elérhetőek játékos és színes nyomatokkal. Előfordulhat, hogy néhány fehérneműre ingyenes szállítási promóciót talál.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

188 tételből 121–150
az oldalt
188 tételből 121–150