120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Az alsónemű áll a legközelebb a testedhez. A nap nagy részében viseled, ezért győződj meg róla, hogy a legjobb minőségű anyagokat választod. A pamut ajánlott a mindennapi viselethez, mivel ez teszi a bőröd a legboldogabbá. Remek döntés a bambuszszövet, amely szintén antibakteriális. Tökéletesen elvezeti az izzadságot, és megakadályozza a mikroor...

Az alsónemű áll a legközelebb a testedhez. A nap nagy részében viseled, ezért győződj meg róla, hogy a legjobb minőségű anyagokat választod. A pamut ajánlott a mindennapi viselethez, mivel ez teszi a bőröd a legboldogabbá. Remek döntés a bambuszszövet, amely szintén antibakteriális. Tökéletesen elvezeti az izzadságot, és megakadályozza a mikroorganizmusok kialakulását. Ezért alkalmazzák A mondás úgy tartja: a minőségnek ára van. De ha figyeli az akciókat, jelentős kedvezménnyel juthat női alsóneműhöz. Figyelje például az akciós bugyipaketteket és más típusú női alsóneműket.

Népszerű melltartó stílusok

Még ha akciósan is juthatsz női fehérneműhöz, az nem jelenti azt, hogy az rossz minőségű. A minőséget nemcsak a márka, hanem a gyártási anyagok is tükrözik. A legjobb minőségű, mindennapi viseletre szánt női melltartók pamutból készülnek. Választhatsz klasszikus, megerősített kosárkákat, de a népszerű háromszögmelltartókat is, amelyekben a mellek természetes formájukat kapják. Ha edzőterembe, futni vagy más sporttevékenységre jársz, nem hiányozhat a ruhatáradból egy sportmelltartó, amely a helyén tartja a melleidet, és megbízhatóan elvezeti az izzadságot a testedtől.

Bugyik és női rövidnadrágok

Ha spórolni szeretne, és olcsó női alsóneműt keres, keresse az akciókat és az akciós csomagokat. Ezekkel az akciókkal már néhány fillérért minőségi női bugyikat szerezhetsz be. Csak válassza ki, hogy a klasszikus szabást részesíti-e előnyben, vagy nyúljon a tangákhoz, brazil vagy boxeralsókhoz. A legjobban a vidám mintákkal ellátott női pamut alsónadrágokban élvezheted a kikapcsolódás pillanatait. Az anyagokat tekintve a pamut és az elasztán keverékét fogja a legjobban értékelni a bőre. Az elasztán adja a pamut rugalmasságát, így az alsónemű tökéletesen illeszkedik a testedhez.

További női alsóneműk akciósan

Nemcsak női bugyikat és melltartókat szerezhetsz be olcsón, hanem zoknikat, pizsamákat vagy páncélingeket is. Népszerűek az akciós zokni csomagok, amelyekben több párat is találhat. Manapság a zoknik megkülönböztető kiegészítőnek számítanak, ezért látni kell őket. Nyúljon vidám zoknikhoz, amelyek feldobják az öltözékét. A bugyikhoz, rövidnadrágokhoz és melltartókhoz vagy fürdőruhákhoz is kaphatók játékos és színes nyomatok. Néhány fehérneműre ingyenes szállítási akciókat találhat.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

283 tételből 1–30
az oldalt
283 tételből 1–30