120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Raktártakarítás! Akár 80 % kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Az élet túl rövid ahhoz, hogy szűk és kényelmetlen alsóneműt viseljünk. Ha Ön egy hangsúlyosabb alakú férfi, és nem túlságosan szereti a hosszabb lábakat, akkor a túlméretezett alsónadrágokkal is elégedett lesz. Szoros szabásának köszönhetően nem csomósodik, és még olyan vékony nadrágok alatt is viselhető, amelyek alatt a rövidnadrágvagy a boxer...

Az élet túl rövid ahhoz, hogy szűk és kényelmetlen alsóneműt viseljünk. Ha Ön egy hangsúlyosabb alakú férfi, és nem túlságosan szereti a hosszabb lábakat, akkor a túlméretezett alsónadrágokkal is elégedett lesz. Szoros szabásának köszönhetően nem csomósodik, és még olyan vékony nadrágok alatt is viselhető, amelyek alatt a rövidnadrágvagy a boxeralsó szára látható. A kényelmes és funkcionális férfi alsónadrágot sportolás közben is értékelni fogja, mivel a minimális anyagnak köszönhetően kevésbé fog izzadni.

Hogyan válasszuk ki a férfi rövidnadrágot a teljes testalkatúak számára?

Akár van néhány pluszkilód, akár testépítő vagy, akár a természet áldott meg minden megfelelő helyen, mindig próbáld meg a fehérneműd szabását és méretét a testedhez igazítani. Nincs annál rosszabb, mint amikor az alsónemű csúnyán bevágódik a combodba és az ágyékodba, vagy csíp a derekadon. Ha nem tudja biztosan a méretét, vegyen egy mérőszalagot, és mérje meg alaposan. Amikor fehérneműket, pizsamákat vagy testes testalkatúaknak szánt ruhákat vásárol, kövesse az egyes gyártók mérettáblázatait, hogy segítsen a választásban.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

5 tételből 1–5
5 tételből 1–5