120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Kinyúlt pólóban alszik, mivel nem hiszi, hogy talál olyan férfi pizsamát teltkarcsúaknak, ami minden elképzelésének eleget tesz? Nem kell tovább álmodoznia róla! A nagy méretű pizsama kényelmes és nyugodt alvást biztosít Önnek. A jelenlegi divat végtelen vonzó darabot tartalmaz a testesebb férfiaknak is. Tegye le a voksát az egyszerűség, kevés d...

Kinyúlt pólóban alszik, mivel nem hiszi, hogy talál olyan férfi pizsamát teltkarcsúaknak, ami minden elképzelésének eleget tesz? Nem kell tovább álmodoznia róla! A nagy méretű pizsama kényelmes és nyugodt alvást biztosít Önnek. A jelenlegi divat végtelen vonzó darabot tartalmaz a testesebb férfiaknak is. Tegye le a voksát az egyszerűség, kevés díszítés és természetes anyagok mellett, melyek szabad légáteresztést biztosítanak.

Hogyan válasszon ruhát teltkarcsúaknak

Lehet Önön pár plusz kiló, vagy testalkatilag erősebb típus, nem kell, hogy ez feleslegesen korlátozza a fehérneműje kiválasztását. Elég tudnia a méreteit és, hogy milyen szabás áll jól Önnek. A szerencsésebb testalkatú férfiaknak általában a férfi alsónadrág vagy a boxeralsó áll jól, amik képesek elrejteni a feles kilókat. A férfi fecske alsónadrág nem ajánlott a testesebb uraknak, ennek ellenére nem kell őket teljesen kizárnia a választásból. Tekintse meg a nagy méretű alsónadrágokat, boxeralsókat és fecske alsónadrágokat és találja meg a legjobb fehérneműt a ruhatárába.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

11 tételből 1–11
11 tételből 1–11