120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Kinyúlt pólóban alszik, mivel nem hiszi, hogy talál olyan férfi pizsamát teltkarcsúaknak, ami minden elképzelésének eleget tesz? Nem kell tovább álmodoznia róla! A nagy méretű pizsama kényelmes és nyugodt alvást biztosít Önnek. A jelenlegi divat végtelen vonzó darabot tartalmaz a testesebb férfiaknak is. Tegye le a voksát az egyszerűség, kevés d...

Kinyúlt pólóban alszik, mivel nem hiszi, hogy talál olyan férfi pizsamát teltkarcsúaknak, ami minden elképzelésének eleget tesz? Nem kell tovább álmodoznia róla! A nagy méretű pizsama kényelmes és nyugodt alvást biztosít Önnek. A jelenlegi divat végtelen vonzó darabot tartalmaz a testesebb férfiaknak is. Tegye le a voksát az egyszerűség, kevés díszítés és természetes anyagok mellett, melyek szabad légáteresztést biztosítanak.

Hogyan válasszon ruhát teltkarcsúaknak

Lehet Önön pár plusz kiló, vagy testalkatilag erősebb típus, nem kell, hogy ez feleslegesen korlátozza a fehérneműje kiválasztását. Elég tudnia a méreteit és, hogy milyen szabás áll jól Önnek. A szerencsésebb testalkatú férfiaknak általában a férfi alsónadrág vagy a boxeralsó áll jól, amik képesek elrejteni a feles kilókat. A férfi fecske alsónadrág nem ajánlott a testesebb uraknak, ennek ellenére nem kell őket teljesen kizárnia a választásból. Tekintse meg a nagy méretű alsónadrágokat, boxeralsókat és fecske alsónadrágokat és találja meg a legjobb fehérneműt a ruhatárába.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.