120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Szereti a meglepetéseket? Akkor a Mystery box-ot imádni fogja! Minden hónapban meglepjük egy, általunk kiválasztott női alsónadrággal a cseh Styx márkától. Ez már egy indok, hogy szeresse ezt a meglepetést, azonban a dobozban mindig talál majd valami extrát is. Ön dönti el, hogy három vagy hat hónapon keresztül vagy egy teljes éven át szeretne n...

Szereti a meglepetéseket? Akkor a Mystery box-ot imádni fogja! Minden hónapban meglepjük egy, általunk kiválasztott női alsónadrággal a cseh Styx márkától. Ez már egy indok, hogy szeresse ezt a meglepetést, azonban a dobozban mindig talál majd valami extrát is. Ön dönti el, hogy három vagy hat hónapon keresztül vagy egy teljes éven át szeretne női alsónadrágot kapni. Nem csak saját magát, de partnerét is meglepheti. Neki a Nedeto.hu egy speciális férfi Mystery box-ot készített, amiben mindennapi viseletre és alváshoz kényelmes alsónadrágok lapulnak.

Ajándékötletek nőknek

Megfelelő ajándékot keres a barátnőjének? Hangolódjon a romantikára és ajándékozzon szerelmének női fehérneműt, amelyben ellenállhatatlannak és nőiesnek fogja érezni magát. Választáskor ne féljen szabadjára engedni a fantáziáját. A fehérnemű nem csak praktikus és gyakorlatias lehet, hanem szexi, egzotikus és csábító is. Elsősorban a nőnek kényelmesen és magabiztosan kell éreznie magát benne. Nálunk megtalálja az igazit, legyen szó szülinapról, évfordulóról vagy csak egy hétköznapi meglepetésről a partnerének, hogy kifejezze, mennyire fontos Önnek.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

4 tételből 1–4
4 tételből 1–4
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.