120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Kipróbáltra a kényelmes női alsónadrágot és már nem szeretne mást viselni? Semmi gond – a legnépszerűbb vidám mintás női alsónadrágokból állítottuk össze kedvezményes csomagokat, így minden nap viselheti őket. Szerezzen be 3pack vagy 5pack kiszerelésben női alsónadrágokat, hogy legyen miből válogatnia. Ne felejtse el megtekinteni a női fehérnem...

Kipróbáltra a kényelmes női alsónadrágot és már nem szeretne mást viselni? Semmi gond – a legnépszerűbb vidám mintás női alsónadrágokból állítottuk össze kedvezményes csomagokat, így minden nap viselheti őket. Szerezzen be 3pack vagy 5pack kiszerelésben női alsónadrágokat, hogy legyen miből válogatnia. Ne felejtse el megtekinteni a női fehérneműk és zoknik kedvezményes csomagjait is.

Ismerje meg a cseh Styx alsónadrágokat

A Styx női alsónadrágokat szakképzett cseh varrónők készítik 100% pamutból. Nagyon könnyűek, légáteresztőek és az érzékeny bőrűeknek is alkalmasak. Ezért a mindennapokban és otthoni viseletként is helyt állnak. Nem áltatunk senkit – kényelmes trikóval párosítva olyan mint egy remek női pizsama. Csak Önön múlik, milyen mintát választ; a klasszikus- vagy sportgumival ellátott alsóneműket részesíti előnyben. Szeretnénk figyelmébe ajánlani a Nedeto.hu oldalon szintén megvásárolható összehangolt alsónadrágokat pároknak!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

6 tételből 1–6
6 tételből 1–6
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.