120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Raktártakarítás! Akár 80 % kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A férjének, barátjának vagy ismerősének keres karácsonyi ajándékot? Válasszon minőségi és testhezálló fehérneműt, amelyben a megajándékozott férfi kényelmesen és ellenállhatatlannak érezni majd magát. Nálunk stílusos férfi alsónadrágot, kényelmes boxeralsót és klasszikus fecske alsónadrágot is talál különböző mintákkal. Így az eleganciát, valam...

A férjének, barátjának vagy ismerősének keres karácsonyi ajándékot? Válasszon minőségi és testhezálló fehérneműt, amelyben a megajándékozott férfi kényelmesen és ellenállhatatlannak érezni majd magát. Nálunk stílusos férfi alsónadrágot, kényelmes boxeralsót és klasszikus fecske alsónadrágot is talál különböző mintákkal. Így az eleganciát, valamint a vidám és játékos mintákat kedvelők is megtalálják a hozzájuk illő darabot.

Ideális karácsonyi ajándék férfiaknak

Már nem tudja, milyen egyedi karácsonyi ajándékkal lepje meg a partnerét? Próbálja ki a Magic box-ot – az egyedi előfizetés 3, 6 vagy 12 hónapon át biztosítja kedvesének a klasszikus vagy sport gumírozású alsónadrág szállítmányt. Most már nem fordulhat elő, hogy olyan alsónadrágot találjon a szekrényben, ami épp csak a padló felmosására alkalmas. Hogy ez ne legyen kevés, minden negyedévben az alsónadrággal együtt egy pár zokni is érkezik. Mindeközben nem kell a szállítás költségein aggódnia – az teljesen ingyenes!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

513 tételből 1–30
az oldalt
513 tételből 1–30