120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Mutassa meg a világnak, hogy apa és lánya egy csapatot alkot. Öltözzenek összehangolt vidám mintás alsóneműkbe, amiket mintha az otthoni tévénézés kényelmére teremtettek volna. Ugye, hogy van miből válogatni! A férfi és kislány alsónadrágokat rengeteg színben és számtalan mintával szerezheti be. Anyukát és a család többi tagját is bevennék a cs...

Mutassa meg a világnak, hogy apa és lánya egy csapatot alkot. Öltözzenek összehangolt vidám mintás alsóneműkbe, amiket mintha az otthoni tévénézés kényelmére teremtettek volna. Ugye, hogy van miből válogatni! A férfi és kislány alsónadrágokat rengeteg színben és számtalan mintával szerezheti be. Anyukát és a család többi tagját is bevennék a csapatba? Ebben az esetben szerezzen be összeillő fehérneműt az egész családnak.

Fedezze fel a cseh Styx márkát

A Styx gyermek és férfi alsónadrágok teli találatnak számítanak, hiszen 100% pamutból készültek és Csehországban gyártják őket. Ez az alapanyag légáteresztő, kellemes a tapintása és az érzékeny bőrnek is megfelel, ezért kiváló gyermek fehérneműnek is. Az alsónadrágokat előfizetés formájában is megrendelheti – a Mystery box gondoskodik róla, hogy minden hónapban teljesen új lány vagy férfi alsónadrágot kapjon postai úton. Mindeközben nem kell a szállítás költségein aggódnia – az teljesen ingyenes!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

139 tételből 1–30
az oldalt
139 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.