120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Vicces karácsonyi vagy születésnapi ajándékot keres a kollégáinak? Úgy döntöttünk megkönnyítjük az ajándékkeresést és kiválasztottuk a legjobb ötleteket amit a Nedeto.hu oldalon talál. Fogadni merünk rá, hogy kollégája nem ítéli el a remek szabású vidám mintájú alsónadrágokat és a vidám mintás zoknikat, amik feldobják minden napját. Vagy többi ...

Vicces karácsonyi vagy születésnapi ajándékot keres a kollégáinak? Úgy döntöttünk megkönnyítjük az ajándékkeresést és kiválasztottuk a legjobb ötleteket amit a Nedeto.hu oldalon talál. Fogadni merünk rá, hogy kollégája nem ítéli el a remek szabású vidám mintájú alsónadrágokat és a vidám mintás zoknikat, amik feldobják minden napját. Vagy többi kollégájával együtt dobjanak össze egy, akár 5000 CZK értékű ajándékkuponra, ami a Nedeto.hu oldalon vásárolható le. 

Vicces ajándékötletek barátoknak

Nem tudja, mit vegyen a leköszönő kollégának, aki céget vált, netán nyugdíjba vonul? Van megoldásunk az Ön számára. Összeállítottunk Önnek egy Mystery box-ot, ez az egyedi előfizetés 3, 6 vagy akár 12 hónapon át biztosítja a megajándékozottnak a klasszikus vagy sportgumis alsónadrág szállítmányt. Nem maradjon csak a boxeralsóknál. Minden negyedévben az alsónadrággal együtt egy pár zoknit talál a postafiókjában. Tudja, mi a legjobb? Nem kell a szállítás költségein aggódnia, az teljesen ingyenes!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

717 tételből 1–30
az oldalt
717 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.