120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Ismer olyan szerelmes párt, akik a hétvégi bulikat romantikus filmekre cserélték? Az ilyen ismerősöknek ajándékot találni nem egyszerű feladat, nem irigyeljük. Mivel együtt érzünk Önnel, speciális, pároknak készült alsónadrágokat készíttettünk, amikben kényelmesen érzi majd magát a pár mindkét tagja. A szerelmes párból család lett? Akkor nem ma...

Ismer olyan szerelmes párt, akik a hétvégi bulikat romantikus filmekre cserélték? Az ilyen ismerősöknek ajándékot találni nem egyszerű feladat, nem irigyeljük. Mivel együtt érzünk Önnel, speciális, pároknak készült alsónadrágokat készíttettünk, amikben kényelmesen érzi majd magát a pár mindkét tagja. A szerelmes párból család lett? Akkor nem maradt más mint beszerezni alsónadrágot az egész családnak és remélni, hogy senkiről sem feledkezett meg.  

A legjobb ajándékötletek szerelmes pároknak

Kifogy a szülinapi- és karácsonyi ajándékötletekből pároknak? Van Önnek egy megoldásunk! Létrehoztuk Önnek a Mystery box-ot, ez az egyedi előfizetést, mely 3, 6 vagy akár 12 hónapon át biztosítja a megajándékozottnak a kiváló Styx női és férfi alsónadrág szállítmányt. Minden hónapban teljesen új cseh gyártójú alsónadrág landol a postaládájában, és minden negyedévben egy pár zokni is érkezik. Tudja, mi a legjobb? A szállítás költségein nem kell aggódnia – az ingyenes!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

123 tételből 1–30
az oldalt
123 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.