120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Ha megkérdezi az édesapját, hogy mit szeretne a születésnapjára, karácsonyra vagy apák napjára, valószínűleg azt mondja: „semmit”. Valójában azonban egyetlen dologra vágyik – minőségi, kényelmes és remek szabású Gant fehérneműre. Ezért lepje meg férfi alsónadrággal, trendi boxeralsóval vagy kiváló zoknival. Nálunk megtalálja az igazit, legyen s...

Ha megkérdezi az édesapját, hogy mit szeretne a születésnapjára, karácsonyra vagy apák napjára, valószínűleg azt mondja: „semmit”. Valójában azonban egyetlen dologra vágyik – minőségi, kényelmes és remek szabású Gant fehérneműre. Ezért lepje meg férfi alsónadrággal, trendi boxeralsóval vagy kiváló zoknival. Nálunk megtalálja az igazit, legyen szó szülinapi, karácsonyi vagy csak egy hétköznapi meglepetésről az édesapjának, hogy kifejezze, mennyire fontos Önnek. 

Egyedi ajándékötletek édesapáknak

Kifogy az egyedi szülinapi- és karácsonyi ajándékötletekből az édesapjának? Rendeljen Mystery box-ot és minden hónapban egy új Styx alsónadrágot kap majd. Az egyedi előfizetés 3, 6 vagy 12 hónapon át biztosítja édesapjának a klasszikus vagy sport gumírozású alsónadrág szállítmányt. Hogy ez ne legyen kevés, minden negyedévben az alsónadrággal együtt egy pár zokni is érkezik. Tudja, mi a legjobb? A szállítás teljesen ingyenes!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

407 tételből 1–30
az oldalt
407 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.