Nyári Black Friday! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Az Ön nagymamája örökmozgó, aki szeret társaságba járni? Vagy csak szereti jól érezni magát, legyen szó kerti munkáról vagy almapite sütésről? Fogadjunk, hogy szívesen kiegészítené a ruhatárát egy minőségi, jó szabású fehérneművel – testszínű bugyik, remek szabású melltartók, kellemes női hálóingek, trikók vagy szoknyákhoz és ruhákhoz alkalmas...

Az Ön nagymamája örökmozgó, aki szeret társaságba járni? Vagy csak szereti jól érezni magát, legyen szó kerti munkáról vagy almapite sütésről? Fogadjunk, hogy szívesen kiegészítené a ruhatárát egy minőségi, jó szabású fehérneművel – testszínű bugyik, remek szabású melltartók, kellemes női hálóingek, trikók vagy szoknyákhoz és ruhákhoz alkalmas harisnyák a Bellinda márkától. Nálunk megtalálja az igazit, legyen szó szülinapi, névnapi vagy csak egy hétköznapi meglepetésről a nagymamájának, hogy kifejezze, mennyire fontos Önnek. 

Az alap a minőségi anyag

A minőségi és kényelmes anyagból készült fehérneműk és ruhák előkelő helyet kapnak majd nagymamája ruhatárában. Hosszú életűek és több mosás után is tartják a formájukat, amit a nagymamája biztosan értékel majd. Az érzékeny bőrnek is megfelelő természetes anyagok telitalálatnak számítanak, hatékonyan ellenállnak az izzadásnak, kellemes tapintásúak és az allergiásokat sem irritálják. Gyakran használják más szálakkal ötvözve, mint például az elasztán vagy a műselyem. Így lesz ellenállóbb, hosszabb életű és elasztikusabb az anyag, ezáltal pedig kényelmesebb viselet.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

17 tételből 1–17
17 tételből 1–17