120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Karácsonyi ajándékot keres gyerekeknek, vagy nem tudja mit vegyen a születésnapjukra? A pihe-puha fehérnemű ajándékként már rég nem számít gagyinak, legfőképpen, ha sokszínű gyermek alsónadrágról van szó, olyan cseh márkától mint a Styx. Szerezzen be csemetéjének rögtön három vagy öt darab alsónadrágot klasszikus gumival, ami nem szorít és nem ...

Karácsonyi ajándékot keres gyerekeknek, vagy nem tudja mit vegyen a születésnapjukra? A pihe-puha fehérnemű ajándékként már rég nem számít gagyinak, legfőképpen, ha sokszínű gyermek alsónadrágról van szó, olyan cseh márkától mint a Styx. Szerezzen be csemetéjének rögtön három vagy öt darab alsónadrágot klasszikus gumival, ami nem szorít és nem vág be. Szeretné saját magát is meglepni? Viseljen ugyan olyan mintájú alsónadrágot az egész család és éljenek át igazi családi pillanatokat.

Az érzékeny gyermekbőrhöz is kíméletes fehérnemű

A gyermek fehérnemű közvetlen érintkezik az érzékeny bőrrel, ezért olyat válasszon, ami minőségi és kellemes anyagból készült. Ideális esetben az allergiásoknak is megfelelő pamut vagy bambusz lány bugyikat és fiú alsónadrágokat vagy boxeralsókat keresse. A műszálat inkább kerülje, vagy keressen olyan keveréket, amiben a természetes anyagok vannak túlsúlyban.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

202 tételből 1–30
az oldalt
202 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.