Nyári Black Friday! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Karácsonyi ajándékot keres gyerekeknek, vagy nem tudja mit vegyen a születésnapjukra? A pihe-puha fehérnemű ajándékként már rég nem számít gagyinak, legfőképpen, ha sokszínű gyermek alsónadrágról van szó, olyan cseh márkától mint a Styx. Szerezzen be csemetéjének rögtön három vagy öt darab alsónadrágot klasszikus gumival, ami nem szorít és nem...

Karácsonyi ajándékot keres gyerekeknek, vagy nem tudja mit vegyen a születésnapjukra? A pihe-puha fehérnemű ajándékként már rég nem számít gagyinak, legfőképpen, ha sokszínű gyermek alsónadrágról van szó, olyan cseh márkától mint a Styx. Szerezzen be csemetéjének rögtön három vagy öt darab alsónadrágot klasszikus gumival, ami nem szorít és nem vág be. Szeretné saját magát is meglepni? Viseljen ugyan olyan mintájú alsónadrágot az egész család és éljenek át igazi családi pillanatokat.

Az érzékeny gyermekbőrhöz is kíméletes fehérnemű

A gyermek fehérnemű közvetlen érintkezik az érzékeny bőrrel, ezért olyat válasszon, ami minőségi és kellemes anyagból készült. Ideális esetben az allergiásoknak is megfelelő pamut vagy bambusz lány bugyikat és fiú alsónadrágokat vagy boxeralsókat keresse. A műszálat inkább kerülje, vagy keressen olyan keveréket, amiben a természetes anyagok vannak túlsúlyban.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

500 tételből 1–30
az oldalt
500 tételből 1–30