120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

webáruházunkban számtalan Calvin Klein sportmelltartót talál. Remekül illeszkednek, formálnak és megfelelő támaszt nyújtanak. A nedvességet elvezető minőségi és légáteresztő anyag alap elvárás. Meglátja, hogy már az első használat után megszereti. Válasszon több stílus, szabás, szín és nagyság közül. Annak érdekében, hogy a melltartó jól áll...

webáruházunkban számtalan Calvin Klein sportmelltartót talál. Remekül illeszkednek, formálnak és megfelelő támaszt nyújtanak. A nedvességet elvezető minőségi és légáteresztő anyag alap elvárás. Meglátja, hogy már az első használat után megszereti. Válasszon több stílus, szabás, szín és nagyság közül. Annak érdekében, hogy a melltartó jól álljon Önön fontos a megfelelő méret és modell kiválasztása. A Calvin Klein sportmelltartók egyszerűen nagyon kényelmesek, funkcionálisak és szexik. Próbálja ki őket és meglátja, milyen jól állnak és követik a test formáját, miközben kiemelik a női test vonalait. Szerezze be a legjobbat.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

26 tételből 1–26
26 tételből 1–26
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.