120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Kellemes tapintású anyag? Kényelmes szabás és egyben ízléses megjelenés? Ilyen női bugyit keres a munkában vagy pihenéssel töltött hétköznapokra? Pontosan ez az, amit nálunk talál. Varratmentes női fehérneműket a jól ismert világmárkáktól méghozzá kedvező áron. A légáteresztő, mégis rugalmas, varratmentes fehérnemű biztosan tetszeni fog a testé...

Kellemes tapintású anyag? Kényelmes szabás és egyben ízléses megjelenés? Ilyen női bugyit keres a munkában vagy pihenéssel töltött hétköznapokra? Pontosan ez az, amit nálunk talál. Varratmentes női fehérneműket a jól ismert világmárkáktól méghozzá kedvező áron. A légáteresztő, mégis rugalmas, varratmentes fehérnemű biztosan tetszeni fog a testének és a pénztárcájának is. Jól ismer valakit, és szeretné megajándékozni egy kényelmes fehérneművel? A női varratmentes fehérnemű megfelelő ajándék születésnapokra és más alkalmakra is. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

74 tételből 1–30
az oldalt
74 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.