Nyári Black Friday! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Ön is rendszeresen talál páratlan zoknit a szekrényében? Legyen szó a zoknilopó manókról vagy a mohó mosógépdobról, hoztunk egy megoldást. Szerezz be egy kedvezményes szettet, aminek hála soha nem fogyj majd ki a zoknikból. Önöm múlik, hogy az alacsony szárú, boka- vagy hosszú szárú zoknit szeretne-e. Nálunk a klasszikus egyszínű zoknik hívei,...

Ön is rendszeresen talál páratlan zoknit a szekrényében? Legyen szó a zoknilopó manókról vagy a mohó mosógépdobról, hoztunk egy megoldást. Szerezz be egy kedvezményes szettet, aminek hála soha nem fogyj majd ki a zoknikból. Önöm múlik, hogy az alacsony szárú, boka- vagy hosszú szárú zoknit szeretne-e. Nálunk a klasszikus egyszínű zoknik hívei, a színek és vidám minták szerelmesei és hazafiak is megtalálják a nekik tetsző zoknit – a kínálatunkban olyan cseh márkák zoknijait találja, mint a Styx vagy a Represent.

Hogyan válassza ki a megfelelő zoknit?

A zokni nem csak dísznek van. Valójában rengeteg fontos feladata van – szárazon kell tartania a lábfejet, melegen tartania, de egyben hűteni is kell a lábat, csökkentenie az izzadást, megakadályozni a kellemetlen szagokat és javítani a vérkeringést. Semmi esetben sem szabad, hogy szorítson vagy nyomot hagyjon a lábszáron vagy a bokán. Mindemellett adjon az anyag minőségére is – a nappali viseletre a pamut vagy bambusz zokni, míg sportra a természetes merinó gyapjúból vagy ezüst szállal kevert zokni a legalkalmasabb.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

181 tételből 1–30
az oldalt
181 tételből 1–30