120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A cseh lányok és nők a világ legszebbjei közé tartoznak, ezért fontos, hogy jól nézzenek ki fürdőruhában és fehérneműben egyaránt. A cseh bugyik biztosan nem csorbítanak ezen. A nagyszerű viselés érdekében a cseh bugyik minőségi anyagokból készülnek, amelyek tökéletesen illeszkednek a testhez, ugyanakkor nem szorítanak vagy vágnak be sehol, í...

A cseh lányok és nők a világ legszebbjei közé tartoznak, ezért fontos, hogy jól nézzenek ki fürdőruhában és fehérneműben egyaránt. A cseh bugyik biztosan nem csorbítanak ezen. A nagyszerű viselés érdekében a cseh bugyik minőségi anyagokból készülnek, amelyek tökéletesen illeszkednek a testhez, ugyanakkor nem szorítanak vagy vágnak be sehol, így biztonságban és kényelmesen érezheti magát, felesleges bosszantó érzés nélkül. A cseh bugyik többféle színben is elérhetőek, így csakis a ruhatárától függ, melyiket válassza. Nemcsak a színek, hanem a szabások közt is válogathat. Válasszon Ön is cseh bugyit.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

128 tételből 1–30
az oldalt
128 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.