120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A műszál egyre keresettebb anyag, főként egyedi tulajdonságai miatt, amiket más anyag nem képes biztosítani. Kiváló nedvességelvezetését különösen a sportolók és azok értékelik, akik jobban hajlamosak az izzadásra. Ez az anyag gyűrődésálló, így problémamentesen moshatja és vasalhatja. Az anyag előnyös tulajdonságai a kényelem és a rugalmasság...

A műszál egyre keresettebb anyag, főként egyedi tulajdonságai miatt, amiket más anyag nem képes biztosítani. Kiváló nedvességelvezetését különösen a sportolók és azok értékelik, akik jobban hajlamosak az izzadásra. Ez az anyag gyűrődésálló, így problémamentesen moshatja és vasalhatja. Az anyag előnyös tulajdonságai a kényelem és a rugalmasság. Ezért tökéletesen állnak a viselőjükön. Ha minőséget keres jó áron, akkor válassza ezeket a műszálas bugyikat. Nem hiányozhatnak a mi kínálatunkból sem. Adjon egy lehetőséget ennek az anyagnak. Válasszon kedvenc márkájától mikroszálas bugyit Önnek is megfelelő szabással. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

48 tételből 1–30
az oldalt
48 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.