120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Az alakformáló fehérnemű csak a teltkarcsúaknak való? Dehogyis! A jól választott ruhadarab képes elfedni a tökéletlenségeket és kiemelni a női test előnyeit akár már a 36-os mérettől. Ezért az alakformáló fehérnemű nem hiányozhat egyetlen nő ruhatárából sem, aki szeretne vonzó lenni szűk, világos vagy átlátszó öltözetben is. A ruhatár alapját e...

Az alakformáló fehérnemű csak a teltkarcsúaknak való? Dehogyis! A jól választott ruhadarab képes elfedni a tökéletlenségeket és kiemelni a női test előnyeit akár már a 36-os mérettől. Ezért az alakformáló fehérnemű nem hiányozhat egyetlen nő ruhatárából sem, aki szeretne vonzó lenni szűk, világos vagy átlátszó öltözetben is. A ruhatár alapját elsősorban a ruha alatt szinte láthatatlan magasabb derekú alakformáló bugyi rövid vagy hosszú szárral, illetve a varratmentes bugyi alkotja.

Hogyan válasszon alakformáló fehérneműt

Volt idő, hogy az alakformáló fehérnemű csúnya és formátlan volt. Ma már a széles kínálatban az olyan apró részleteknek hála, mint a fodor vagy a csipke, még igazán csábító darabokat is találni. A legjobb anyag vitathatatlanul a pamut és a bambusz – természetes anyagokról van szó, melyek légáteresztőek, kellemes a viseletük és alkalmasak még az érzékeny bőrűek számára is. A műszálaktól, mint adalékanyag sem kell félnie – rugalmasságot biztosítanak a ruhadarabnak és meghosszabbítják annak élettartamát. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

12 tételből 1–12
12 tételből 1–12
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.