120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Kényeztesse magát egy nehéz nap után a megérdemelt pihenéssel. Bújjon kényelmes férfi köpenybe, tegye a lábait az asztalra és felejtse el a gondokat. A kapucnival vagy sálgallérral ellátott meleg köpenyek megbízhatóan melegen tartják Önt, és elviselhetőbbé teszik a hosszú téli estéket. Tekintse meg a frottírból készült vagy a Styx cseh márka mag...

Kényeztesse magát egy nehéz nap után a megérdemelt pihenéssel. Bújjon kényelmes férfi köpenybe, tegye a lábait az asztalra és felejtse el a gondokat. A kapucnival vagy sálgallérral ellátott meleg köpenyek megbízhatóan melegen tartják Önt, és elviselhetőbbé teszik a hosszú téli estéket. Tekintse meg a frottírból készült vagy a Styx cseh márka magas pamuttartalmú köpenyeit. A tökéletes kényelem érzéséért ne felejtsen el szívet átmelengető, kötött zoknit felvenni.

Hogyan válassza ki a tökéletes köpenyt

A köpeny kiválasztásakor figyeljen oda az anyagra, amiből készült. Télre keres köpenyt, ami a forró fürdő után is melegen tartja, vagy nyári köpenyt keres amit a pizsamára felvéve a teraszon is viselhet? Az előbbi esetében a frottír, flanel vagy pamut köpenyeket értékeli majd, melyek remek nedvszívók és melegen tartják Önt. Ellenben nyárra a szatén köpenyek az ideálisak, amik kellemesen hűsítik a bőrt. Mit vegyen a köpeny alá? Valaki szívesen viseli meztelen testen, mi azonban figyelmébe ajánljuk a boxeralsókat vagy az alsónadrágokat.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.