120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Adja meg a módját és öltözzön úgy szenteste, mintha egy gálára menne. Viseljen karácsony mintájú vidám boxeralsót és kóstoljon bele a valódi adventi hangulatba. Az elasztikus gumival ellátott boxeralsók tökéletesen illeszkednek Önre, ezért a nem kell visszafognia magát a karácsonyi vacsoránál. Lepje meg magát karácsonyi édességekkel, hagyományo...

Adja meg a módját és öltözzön úgy szenteste, mintha egy gálára menne. Viseljen karácsony mintájú vidám boxeralsót és kóstoljon bele a valódi adventi hangulatba. Az elasztikus gumival ellátott boxeralsók tökéletesen illeszkednek Önre, ezért a nem kell visszafognia magát a karácsonyi vacsoránál. Lepje meg magát karácsonyi édességekkel, hagyományos ünnepi ponttyal vagy egy ízletes krumplisalátával. Csak semmi pánik – nálunk az állatok, a természet és a jó ételek szerelmesei, valamint az izgalmas hobbikért és sportokért dobogó férfi szívek is megtalálják a kedvencüket.

Hogyan válasszon férfi boxeralsót

A férfi boxeralsó kimondottan illik a kimagaslóan vagy mérsékelten kisportolt testekre, mert tökéletesen rásimul a fenékre és a férfi büszkeségre. És mi a helyzet az alsóneműk hosszával? Az általános szabály az, hogy minél kidolgozottabb a combja, annál rövidebb alsóneműt választat magának. Tekintse meg a cseh Horsefeathers boxeralsókat vagy a 69SLAM boxeralsókat. Még nem hallott róluk? A világszerte ismert női és férfi alsóneműket, fürdőruhákat és kiegészítőket forgalmazó márka a szörfösök, a nap és a jókedv paradicsomában, Balin született.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

8 tételből 1–8
8 tételből 1–8
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.