120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A csodás színekben pompázó vidám boxeralsók mosolyt csalnak az arcára és hű társai lesznek a borús hétköznapokon. Ezeket viselve a jó hangulat garantált. Egy esős hétfő reggel, az irodában a kifogyott kávé vagy a véget nem érő megbeszélés sem szegheti kedvét. Nálunk a természet kedvelői, a jó ételek és a karácsony szerelmesei, valamint az izgal...

A csodás színekben pompázó vidám boxeralsók mosolyt csalnak az arcára és hű társai lesznek a borús hétköznapokon. Ezeket viselve a jó hangulat garantált. Egy esős hétfő reggel, az irodában a kifogyott kávé vagy a véget nem érő megbeszélés sem szegheti kedvét. Nálunk a természet kedvelői, a jó ételek és a karácsony szerelmesei, valamint az izgalmas hobbi és a sport iránt dobogó férfi szívek is megtalálják a kedvencüket.

Hogyan válasszon férfi boxeralsót

A férfi boxeralsók nem hiányozhatnak egyetlen férfi ruhatárából sem. Kényelmes szabásuknak köszönhetően körül ölelik a testet, nem gyűrődnek fel és szűk nadrág alatt is viselhetőek. A derékban kényelmes gumival ellátott boxeralsók tökéletesen illeszkednek: nem szorítanak és nem vágnak be. A cseh Horsefeathers boxeralsók vagy a 69SLAM boxeralsók darabjai mindenképp telitalálatnak számítanak. Még nem hallott róluk? A világszerte ismert női és férfi alsóneműket, fürdőruhákat és kiegészítőket forgalmazó márka a szörfösök, a nap és a jókedv paradicsomában, Balin született.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

108 tételből 1–30
az oldalt
108 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.