120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Szívesebben visel lezser szabású férfi alsónadrágot? Találjon helyet a ruhásszekrényében a vidám boxeralsóknak, amelyek cuki bárányok, francia bulldogok vagy más erdei állatok mintáival díszítettek. Nálunk a természet kedvelői, a jó ételek és a karácsony szerelmesei valamint az izgalmas hobbi és a sport iránt dobogó férfi szívek is megtalálják ...

Szívesebben visel lezser szabású férfi alsónadrágot? Találjon helyet a ruhásszekrényében a vidám boxeralsóknak, amelyek cuki bárányok, francia bulldogok vagy más erdei állatok mintáival díszítettek. Nálunk a természet kedvelői, a jó ételek és a karácsony szerelmesei valamint az izgalmas hobbi és a sport iránt dobogó férfi szívek is megtalálják a kedvencüket. Szeretné meglepni a partnerét? Szerezzen be egyedi kézzel kötött boxeralsót!

Viseljen Styx és Represent cseh alsónadrágot

A cseh Styx és Represent férfi boxeralsók a kézenfekvő választások mindenki számára, aki tökéletesen szabott alsóneműt szeretne. 100% pamutból készülnek, mely természetes anyag, rendkívül könnyed, légáteresztő és alkalmas az érzékeny bőrűek számára is. Csak Önön múlik, milyen mintát választ: a klasszikus- vagy sportgumival ellátott alsóneműket részesíti előnyben. Csak úgy megjegyezzük – a Nedeto.hu oldalon a pároknak vagy az egész családnak talál vicces mintás és színes alsónadrágokat .

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

16 tételből 1–16
16 tételből 1–16
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.