120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Nem számít, hogy a gördeszkájával alszik, mindent átvált binárisra vagy imád a kedvenc borbélyánál időt tölteni. Bármit is tart a szívügyének, a mi vidám boxeralsóinkban igazán önmaga lehet. Természetes pamutból készültek, lezser szabásúak elasztikus gumival, mely nem szorít. Ne aggódjon - nálunk az állatok, a természet, a jó ételek szerelmesei...

Nem számít, hogy a gördeszkájával alszik, mindent átvált binárisra vagy imád a kedvenc borbélyánál időt tölteni. Bármit is tart a szívügyének, a mi vidám boxeralsóinkban igazán önmaga lehet. Természetes pamutból készültek, lezser szabásúak elasztikus gumival, mely nem szorít. Ne aggódjon - nálunk az állatok, a természet, a jó ételek szerelmesei, valamint karácsonyi ünnepek kedvelői is megtalálják a kedvükre valót.

Viseljen Styx és Represent cseh alsónadrágot

Olyan 100% pamutból készült boxeralsót keres, amely kényelmes, nem vág be vagy nem szorít? Akkor a Styx és a Represent férfi alsónadrág a megfelelő választás! Nagyon könnyűek, légáteresztőek és kényelmesek, így viselheti őket munkába, otthon vagy akár alváshoz is. Csak Önön múlik, milyen mintát választ: a klasszikus- vagy sportgumival ellátott alsóneműket részesíti előnyben. Csak úgy megjegyezzük – a Nedeto.hu oldalon a pároknak vagy az egész családnak talál vicces mintás és színes alsónadrágokat .

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

20 tételből 1–20
20 tételből 1–20
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.