120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Élvezze a karácsonyi ünnepeket békében és nyugalomban. Vegyen fel a vidám boxeralsókat: fénylő üstökös, a Mikulás manói vagy havas téli táj mintákkal és dőljön hátra önfeledten a székében. Kényelméről a kézzel készített boxeralsók gondoskodnak, amely akár egyedülálló ajándék is lehet a karácsonyfa alá. Ne aggódjon - nálunk az állatok, a termész...

Élvezze a karácsonyi ünnepeket békében és nyugalomban. Vegyen fel a vidám boxeralsókat: fénylő üstökös, a Mikulás manói vagy havas téli táj mintákkal és dőljön hátra önfeledten a székében. Kényelméről a kézzel készített boxeralsók gondoskodnak, amely akár egyedülálló ajándék is lehet a karácsonyfa alá. Ne aggódjon - nálunk az állatok, a természet, a jó ételek szerelmesei, valamint az izgalmas hobbi és a sport iránt dobogó férfi szívek is megtalálják a kedvencüket.

Ismerje meg a cseh Styx és Represent alsónadrágokat

A Styx és Represent férfi boxeralsókat szakképzett cseh varrónők készítik 100% pamutból. Ennek köszönhetően a boxeralsók nagyon könnyűek, légáteresztőek, jól elvezetik az izzadtságot és nem okoznak allergiás reakciót. Így viselheti a munkában, otthon vagy akár alváskor is. Csak Önön múlik, milyen mintát választ; a klasszikus- vagy sportgumival ellátott alsóneműket részesíti előnyben. Csak úgy megjegyezzük – a Nedeto.hu oldalon a pároknak vagy az egész családnak talál vicces mintás és színes alsónadrágokat .

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

18 tételből 1–18
18 tételből 1–18
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.