120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A nem megfelelő méretű női pizsama nemcsak a pihentető alvást zavarhatja meg, hanem érzékeny nyomokat is hagyhat maga után - például a deréknál a túl szoros gumitól. Ezért itt a Nedeto oldalán minőségi női pizsamákat találhat extra nagy méretben is, amelyek kényelmessé és nyugodttá teszik az Ön álmát. Napközben is viseljen jól illeszkedő fehérn...

A nem megfelelő méretű női pizsama nemcsak a pihentető alvást zavarhatja meg, hanem érzékeny nyomokat is hagyhat maga után - például a deréknál a túl szoros gumitól. Ezért itt a Nedeto oldalán minőségi női pizsamákat találhat extra nagy méretben is, amelyek kényelmessé és nyugodttá teszik az Ön álmát. Napközben is viseljen jól illeszkedő fehérneműket és otthoni ruhákat – nálunk akár 3XL-es méreteket is beszerezhet. 

Hogyan válasszon női pizsamát?

Az alvás minőségét nemcsak a pizsama mérete, hanem a szabása és anyaga is befolyásolja. Részesítse előnyben az egyszerű kialakítást, túl sok díszítőelem nélkül, melyek zavarhatják az alvást. Ami az anyagot illeti, válasszon természetes pamut- vagy bambusz alapút, amelyek kiválóan alkalmasak az érzékeny bőr számára is A különösen hideg éjszakákra szerezzen be meleg és puha flanel pizsamát, míg a nyári hónapokban a szatén pizsamát preferálja, ami kellemesen hűsít.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.