120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A sérülésveszély, az alacsony hőmérséklet vagy a piszkos járdák tartják vissza a mezítláb járástól? Ezentúl már semmi sem tarthatja vissza, hogy kedvtelésének hódoljon – megérkeztek a Skinners női és férfi zoknicipők. Egyedien kialakított talpuk elég vékony ahhoz, hogy intenzív kapcsolatot biztosítson a talajjal, ugyanakkor elég ellenálló, hogy...

A sérülésveszély, az alacsony hőmérséklet vagy a piszkos járdák tartják vissza a mezítláb járástól? Ezentúl már semmi sem tarthatja vissza, hogy kedvtelésének hódoljon – megérkeztek a Skinners női és férfi zoknicipők. Egyedien kialakított talpuk elég vékony ahhoz, hogy intenzív kapcsolatot biztosítson a talajjal, ugyanakkor elég ellenálló, hogy megvédje lábát a sérülésektől vagy a hidegtől. Ráadásul mindig kéznél vannak, hiszen kényelmesen összetekerheti és becsúsztathatja őket egy hátizsákba, táskába vagy akár egy nagyobb zsebbe.

Hogyan válasszon kényelmes zoknit

Nem meri kipróbálni a zoknicipőt? Szedje össze a bátorságát és próbálja ki a mezítlábas cipőket, szerezzen be hozzá kiváló minőségű női és férfi zoknikat. A legfontosabb, hogy jól illeszkedjen, ne szorítson, és ne hagyjon fájdalmas nyomot a vádlin vagy a bokán. Ezenkívül csökkentik az izzadást, felszívják a kellemetlen szagokat és segítenek megelőzni a gombás megbetegedéseket. Végül, de nem utolsósorban az anyagválasztásról – megfelelőnek kell lennie a tevékenységhez, amelyre készült. Míg a pamutból és bambuszból készült zoknik a mindennapi viseletre alkalmasak, a merinógyapjúból készült funkcionális zoknik sportoláshoz tökéletesek.


Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.