120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A vidám minták nem jelentenek sokat Önnek? Ebben az esetben szerezzen be minta nélküli, egyszínű fehérneműt és ruhát, ami ízlésesen hat, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. A ruhatárából nem hiányozhatnak az egyszínű férfi boxeralsók sem, amelyek minden testalkathoz illenek és elrejtik az esetleges plusz kilókat. A lazább szabásnak ...

A vidám minták nem jelentenek sokat Önnek? Ebben az esetben szerezzen be minta nélküli, egyszínű fehérneműt és ruhát, ami ízlésesen hat, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. A ruhatárából nem hiányozhatnak az egyszínű férfi boxeralsók sem, amelyek minden testalkathoz illenek és elrejtik az esetleges plusz kilókat. A lazább szabásnak köszönhetően az alsónadrágok ideálisak az alváshoz, nem szorítanak és hagyják szabadon lélegezni a bőrét.

Hogyan válasszon férfi fehérneműt

A megfelelően kiválasztott fehérnemű, olyan mint egy második bőr. Ahhoz, hogy kényelmesen érezze magát nem szabad, hogy szorítsa vagy dörzsölje Önt. Fontos, hogy olyan kiváló minőségű és kellemes tapintású anyagot válasszon, aminek viselésekor jól fogja érezni magát legyen szó pihenésről vagy sportolásról. A pamutból készült fehérneműt ajánljuk, amely légáteresztő, kiválóan elvezeti a nedvességet és nem irritálja az érzékeny bőrt sem. A hűsítő szaténból készült boxeralsókat nyáron fogja értékelni, míg télen az eredeti kötött boxeralsók melegítik fel Önt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

24 tételből 1–24
24 tételből 1–24
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.