Nyári karácsony! Akár 80 % kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A vidám minták nem jelentenek sokat Önnek? Ebben az esetben szerezzen be minta nélküli, egyszínű fehérneműt és ruhát, ami ízlésesen hat, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. A ruhatárából nem hiányozhatnak az egyszínű férfi boxeralsók sem, amelyek minden testalkathoz illenek és elrejtik az esetleges plusz kilókat. A lazább szabásnak...

A vidám minták nem jelentenek sokat Önnek? Ebben az esetben szerezzen be minta nélküli, egyszínű fehérneműt és ruhát, ami ízlésesen hat, nem megy ki a divatból és könnyen kombinálható. A ruhatárából nem hiányozhatnak az egyszínű férfi boxeralsók sem, amelyek minden testalkathoz illenek és elrejtik az esetleges plusz kilókat. A lazább szabásnak köszönhetően az alsónadrágok ideálisak az alváshoz, nem szorítanak és hagyják szabadon lélegezni a bőrét.

Hogyan válasszon férfi fehérneműt

A megfelelően kiválasztott fehérnemű, olyan mint egy második bőr. Ahhoz, hogy kényelmesen érezze magát nem szabad, hogy szorítsa vagy dörzsölje Önt. Fontos, hogy olyan kiváló minőségű és kellemes tapintású anyagot válasszon, aminek viselésekor jól fogja érezni magát legyen szó pihenésről vagy sportolásról. A pamutból készült fehérneműt ajánljuk, amely légáteresztő, kiválóan elvezeti a nedvességet és nem irritálja az érzékeny bőrt sem. A hűsítő szaténból készült boxeralsókat nyáron fogja értékelni, míg télen az eredeti kötött boxeralsók melegítik fel Önt.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

44 tételből 1–30
az oldalt
44 tételből 1–30