120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Ne érezze magát a rosszul a túl szűk alsónemű miatt. Inkább válasszon a nagy méretű férfi boxeralsók közül, amik elrejtik az esetleges hibákat és a felesleges kilókat. Laza szabással rendelkeznek, nem szorítanak sehol és a bőre szabadon lélegezhet bennük – ezért is használhatja alváshoz a pizsamanadrág helyett. Remek választás lehet a függőlege...

Ne érezze magát a rosszul a túl szűk alsónemű miatt. Inkább válasszon a nagy méretű férfi boxeralsók közül, amik elrejtik az esetleges hibákat és a felesleges kilókat. Laza szabással rendelkeznek, nem szorítanak sehol és a bőre szabadon lélegezhet bennük – ezért is használhatja alváshoz a pizsamanadrág helyett. Remek választás lehet a függőleges csíkozású férfi boxeralsó, ami vizuálisan karcsúsít. Szerezzen be egy fehérnemű multipackot kiváló áron, nagyméretű XXL-es boxeralsókkal, így könnyen spórolhat. 

Hogyan válasszon kényelmes férfi pizsamát

A kényelmes boxeralsókat nyugodtan viselheti alváshoz is. Ha azonban valami elegánsabbra vágyik, nézze meg a rövid ujjú férfi pizsamákat és rövidnadrágokat. A téli hónapokban cserélje le őket a hosszú ujjú pizsamákra és pizsamanadrágra, amely megbízhatóan melegen tartja. Az éjszakai viseletek kiválasztásánál figyeljen a ruhák anyagára. Az ideális választás a pamut és a bambusz – természetes anyagok, amelyek légáteresztőek, jól elvezetik az izzadságot és még az érzékeny bőrt sem irritálják.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.