120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Ne érezze magát a rosszul a túl szűk alsónemű miatt. Inkább válasszon a nagy méretű férfi boxeralsók közül, amik elrejtik az esetleges hibákat és a felesleges kilókat. Laza szabással rendelkeznek, nem szorítanak sehol és a bőre szabadon lélegezhet bennük – ezért is használhatja alváshoz a pizsamanadrág helyett. Remek választás lehet a függőlege...

Ne érezze magát a rosszul a túl szűk alsónemű miatt. Inkább válasszon a nagy méretű férfi boxeralsók közül, amik elrejtik az esetleges hibákat és a felesleges kilókat. Laza szabással rendelkeznek, nem szorítanak sehol és a bőre szabadon lélegezhet bennük – ezért is használhatja alváshoz a pizsamanadrág helyett. Remek választás lehet a függőleges csíkozású férfi boxeralsó, ami vizuálisan karcsúsít. Szerezzen be egy fehérnemű multipackot kiváló áron, nagyméretű XXL-es boxeralsókkal, így könnyen spórolhat. 

Hogyan válasszon kényelmes férfi pizsamát

A kényelmes boxeralsókat nyugodtan viselheti alváshoz is. Ha azonban valami elegánsabbra vágyik, nézze meg a rövid ujjú férfi pizsamákat és rövidnadrágokat. A téli hónapokban cserélje le őket a hosszú ujjú pizsamákra és pizsamanadrágra, amely megbízhatóan melegen tartja. Az éjszakai viseletek kiválasztásánál figyeljen a ruhák anyagára. Az ideális választás a pamut és a bambusz – természetes anyagok, amelyek légáteresztőek, jól elvezetik az izzadságot és még az érzékeny bőrt sem irritálják.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

28 tételből 1–28
28 tételből 1–28