120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Még ha rendelkezik is néhány plusz kilóval, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy le kell mondania a kényelemről vagy az egyedi formatervezésről. Jelenleg számtalan vonzó ruhadarabot kínál a divat a teltkarcsúaknak, amik pár másodperc alatt visszaadják az elvesztett önbizalmát. Biztosan illeni fog Önhöz a magas derekú bugyi, amely eltakarja a pl...

Még ha rendelkezik is néhány plusz kilóval, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy le kell mondania a kényelemről vagy az egyedi formatervezésről. Jelenleg számtalan vonzó ruhadarabot kínál a divat a teltkarcsúaknak, amik pár másodperc alatt visszaadják az elvesztett önbizalmát. Biztosan illeni fog Önhöz a magas derekú bugyi, amely eltakarja a plusz kilókat a hason vagy varratmentes alakformáló fehérnemű, amelyek csábító idomokat varázsolnak. És mit vegyen fel az alváshoz? Éjszakára tegye félre a fehérneműt és bújjon inkább kényelmes pizsamába vagy halóingbe, amelyben bőre szabadon lélegezhet. 

Hogyan válasszon fehérneműt teltkarcsúaknak?

A teltkarcsúaknak szánt fehérneműk is lehetnek vonzóak és stílusosak. Legfontosabb a saját méreteit tudnia és tisztában lennie azzal, milyen szabású illik Önhöz. A női tanga helyett inkább molett bugyit vegyen fel, aminek hosszabb a dereka ezért a nagyobb hasat is el tudja rejteni. Az alakformáló fehérnemű, például a bugyi pillanatok alatt csábító idomokat varázsol Önnek, míg a dús kebleit a széles pántúmelltartó tartja igazán kényelmesen. Ez nem minden, a Nedeto.hu oldalon női nagyméretű bugyikat is talál, akár 5XL méretben is.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.