120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Még ha rendelkezik is néhány plusz kilóval, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy le kell mondania a kényelemről vagy az egyedi formatervezésről. Jelenleg számtalan vonzó ruhadarabot kínál a divat a teltkarcsúaknak, amik pár másodperc alatt visszaadják az elvesztett önbizalmát. Biztosan illeni fog Önhöz a magas derekú bugyi, amely eltakarja a pl...

Még ha rendelkezik is néhány plusz kilóval, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy le kell mondania a kényelemről vagy az egyedi formatervezésről. Jelenleg számtalan vonzó ruhadarabot kínál a divat a teltkarcsúaknak, amik pár másodperc alatt visszaadják az elvesztett önbizalmát. Biztosan illeni fog Önhöz a magas derekú bugyi, amely eltakarja a plusz kilókat a hason vagy varratmentes alakformáló fehérnemű, amelyek csábító idomokat varázsolnak. És mit vegyen fel az alváshoz? Éjszakára tegye félre a fehérneműt és bújjon inkább kényelmes pizsamába vagy halóingbe, amelyben bőre szabadon lélegezhet. 

Hogyan válasszon fehérneműt teltkarcsúaknak?

A teltkarcsúaknak szánt fehérneműk is lehetnek vonzóak és stílusosak. Legfontosabb a saját méreteit tudnia és tisztában lennie azzal, milyen szabású illik Önhöz. A női tanga helyett inkább molett bugyit vegyen fel, aminek hosszabb a dereka ezért a nagyobb hasat is el tudja rejteni. Az alakformáló fehérnemű, például a bugyi pillanatok alatt csábító idomokat varázsol Önnek, míg a dús kebleit a széles pántúmelltartó tartja igazán kényelmesen. Ez nem minden, a Nedeto.hu oldalon női nagyméretű bugyikat is talál, akár 5XL méretben is.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

13 tételből 1–13
13 tételből 1–13