120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Lepje meg magát pár minőségű anyagokból készült új ruhával, amelyekben városnézésre, túrázni vagy sportolni is mehet. A Nedeto.hu weboldalán nemcsak különböző szabású és hosszúságú nadrágokat talál, hanem női sport rövidnadrágokat, klasszikus trikókat, pulóvereket vagy alkalmi ruhákat is. Mindenki megtalálja a kedvére valót: a lágy színeket ked...

Lepje meg magát pár minőségű anyagokból készült új ruhával, amelyekben városnézésre, túrázni vagy sportolni is mehet. A Nedeto.hu weboldalán nemcsak különböző szabású és hosszúságú nadrágokat talál, hanem női sport rövidnadrágokat, klasszikus trikókat, pulóvereket vagy alkalmi ruhákat is. Mindenki megtalálja a kedvére valót: a lágy színeket kedvelő romantikus lelkek, a világmárkák szerelmesei és a sportkedvelő nők is, akikre az Under Armour márkájú sportnadrágok várnak.

Hogyan válasszon női rövidnadrágokat?

Hogyan válasszon kényelmes és Önhöz illő rövidnadrágot? Vegye figyelembe a testalkatát. A mutatós lábú nők megengedhetik maguknak, hogy rövid forrónadrágot vagy női ballonszabású rövidnadrágot viseljenek. Ha viszont épp teltebb combjait és fenekét szeretné elrejteni, válasszon lazább szabadabb alsónadrágot vagy bermudát. Nem hibázhat, ha Önre szabásához illő Tommy Hilfiger vagy Under Armour rövidnadrágokkal gazdagítja a ruhatárát. Mi van, ha lehűl a levegő? Bújjon kényelmes leggingsbe vagy viseljen hosszú szárú nadrágot.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

3 tételből 1–3
3 tételből 1–3