120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Lepje meg magát pár minőségű anyagokból készült új ruhával, amelyekben városnézésre, túrázni vagy sportolni is mehet. A Nedeto.hu weboldalán nemcsak különböző szabású és hosszúságú nadrágokat talál, hanem női sport rövidnadrágokat, klasszikus trikókat, pulóvereket vagy alkalmi ruhákat is. Mindenki megtalálja a kedvére valót: a lágy színeket ked...

Lepje meg magát pár minőségű anyagokból készült új ruhával, amelyekben városnézésre, túrázni vagy sportolni is mehet. A Nedeto.hu weboldalán nemcsak különböző szabású és hosszúságú nadrágokat talál, hanem női sport rövidnadrágokat, klasszikus trikókat, pulóvereket vagy alkalmi ruhákat is. Mindenki megtalálja a kedvére valót: a lágy színeket kedvelő romantikus lelkek, a világmárkák szerelmesei és a sportkedvelő nők is, akikre az Under Armour márkájú sportnadrágok várnak.

Hogyan válasszon női rövidnadrágokat?

Hogyan válasszon kényelmes és Önhöz illő rövidnadrágot? Vegye figyelembe a testalkatát. A mutatós lábú nők megengedhetik maguknak, hogy rövid forrónadrágot vagy női ballonszabású rövidnadrágot viseljenek. Ha viszont épp teltebb combjait és fenekét szeretné elrejteni, válasszon lazább szabadabb alsónadrágot vagy bermudát. Nem hibázhat, ha Önre szabásához illő Tommy Hilfiger vagy Under Armour rövidnadrágokkal gazdagítja a ruhatárát. Mi van, ha lehűl a levegő? Bújjon kényelmes leggingsbe vagy viseljen hosszú szárú nadrágot.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.