120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A pizsama és a hálóing nem Önnek való? Akkor éjszakára bújjon vidám női alsónadrágba. Kényelmesek, nem nyomnak, nem szúrnak és csodásan néznek ki. Csak Önön múlik, hogy sportos vagy klasszikus gumírozású alsónadrágot választ, és a mintát is Önnek kell kiválasztania. Nálunk az időtálló dizájn és a vidám minták kedvelői is találnak hozzájuk illőt...

A pizsama és a hálóing nem Önnek való? Akkor éjszakára bújjon vidám női alsónadrágba. Kényelmesek, nem nyomnak, nem szúrnak és csodásan néznek ki. Csak Önön múlik, hogy sportos vagy klasszikus gumírozású alsónadrágot választ, és a mintát is Önnek kell kiválasztania. Nálunk az időtálló dizájn és a vidám minták kedvelői is találnak hozzájuk illőt.

Hogyan válassza ki a megfelelő női alsónadrágot?

Válasszon női alsónadrágot hétköznapi viseletre, vagy éppen alváshoz mindig figyeljen rá, hogy laza szabású legyen, ne nyomja és kellemes legyen viselni őket. Ne becsülje alá az anyagválasztást sem – a pamut alsónadrágok még az érzékeny bőrűeknek is kiválóak, a szatén alsónadrágok pedig elegáns megjelenésükkel lopják be magukat a szívébe. Ne kerüljék el a figyelmét a női alsónadrágok cseh márkáktól, akiknek fontos a kényelem, a minőség és a fenntarthatóság.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

122 tételből 1–30
az oldalt
122 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.