120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Uraim, kezeket a szívekre: mikor vásároltak olyan fehérneműt, ami nem volt túl kicsi vagy épp ellenkezőleg túl nagy? Szerezzen örömöt saját magának és kedvesének is, és adjon hozzá szekrénye kollekciójához remek szabású boxeralsókat, alsónadrágokat vagy fecske alsónadrágokat. Mindennapi viseletre a viszkóz és merinó gyapjúból készült férfi boxe...

Uraim, kezeket a szívekre: mikor vásároltak olyan fehérneműt, ami nem volt túl kicsi vagy épp ellenkezőleg túl nagy? Szerezzen örömöt saját magának és kedvesének is, és adjon hozzá szekrénye kollekciójához remek szabású boxeralsókat, alsónadrágokat vagy fecske alsónadrágokat. Mindennapi viseletre a viszkóz és merinó gyapjúból készült férfi boxeralsó, míg különleges alkalmakra a szatén fehérnemű az ideális. Sportoláshoz válasszon funkcionális ruhát, ami jól elvezeti az izzadságot és nem engedi át a kellemetlen szagokat. 

Adjon egy esélyt a merinó gyapjúból készült ruháknak

A merinó gyapjú egy végtelenül puha gyapjú, ami a Merino néven ismert birkafajta bundájából készül. Egy teljesen természetes anyagról van szó, ami a hagyományos pamuttal ellentétben nem szúr. Kiváló hőszabályozó képessége van – nyáron hűsíti a testet, míg télen felmelegíti. Mindemellett hatékonyan elzárja a kellemetlen szagokat, de nem büdösödik be, mint a szintetikus anyagok, így a merinó ruhák hosszabban ideig frissek maradnak. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

10 tételből 1–10
10 tételből 1–10