120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Gondoskodjon a saját és családja egészségéről – az FFP2-es reszpirátorok és védőmaszkok megakadályozzák a vírusok és fertőző betegségek terjedését. Viseljen egyszerű vagy színes maszkot és használja úgy, mint egy egyedi divatkiegészítőt, amit a megjelenéséhez igazíthat. Az szövetmaszkok moshatóak, ezáltal újra felhasználhatóak. Nem győz mosni? ...

Gondoskodjon a saját és családja egészségéről – az FFP2-es reszpirátorok és védőmaszkok megakadályozzák a vírusok és fertőző betegségek terjedését. Viseljen egyszerű vagy színes maszkot és használja úgy, mint egy egyedi divatkiegészítőt, amit a megjelenéséhez igazíthat. Az szövetmaszkok moshatóak, ezáltal újra felhasználhatóak. Nem győz mosni? Szerezzen be kedvezményes árú maszkszettet, hogy mindig legyen kéznél legalább egy tiszta darab. 

Találjon helyet a szekrényében minőségi anyagból készült fehérneműnek

Reszpirátorja vagy maszkja már van? Ha igen, akkor tekintse meg a férfi és női alsónadrágok széles kínálatát. A 100% pamut, az elegáns szatén, a finom csipke és a sportos anyagok kedvelői is megtalálják a hozzájuk illő darabot. Ne feledkezzen meg a gyermekekről sem – a gyermek fehérnemű Önt is elkápráztatja vidám mintáival és kellemes anyagával, melyek a legkisebbek érzékeny bőrének is megfelelő. Több, mint 150 ezer gyermek, női és férfi fehérnemű van nálunk raktáron, amiket 999 CZK feletti rendelés esetén teljesen ingyen szállítunk ki Önnek.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

12 tételből 1–12
12 tételből 1–12
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.