120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A barátainak ajándékot választani nem egyszerű. Hogy ezt megkönnyítsük, összeállítottuk a Nedeto.hu oldalon található legjobb ötleteket. Fogadni merünk rá, hogy barátai nem ítélik el a szuper zoknikat és a remek szabású vidám mintájú alsónadrágokat, amik feldobják minden napját. Ha valami egyedire vágyna, különleges kiadású alsónadrágokat is ta...

A barátainak ajándékot választani nem egyszerű. Hogy ezt megkönnyítsük, összeállítottuk a Nedeto.hu oldalon található legjobb ötleteket. Fogadni merünk rá, hogy barátai nem ítélik el a szuper zoknikat és a remek szabású vidám mintájú alsónadrágokat, amik feldobják minden napját. Ha valami egyedire vágyna, különleges kiadású alsónadrágokat is talál nálunk olyan fesztiválokról, mint a Tattoo Convention vagy az X-JUMP. 

Vicces ajándékötletek barátoknak

Bizonyítsa be a barátainak, hogy fontosak Önnek és lepje meg őket minden hónapban egy új Styx alsónadrággal. Összeállítottunk Önnek egy Mystery box-ot, ez az egyedi előfizetés 3, 6 vagy akár 12 hónapon át biztosítja a barátainak a klasszikus vagy sportgumis alsónadrág szállítmányt. Ne maradjon csak a boxeralsóknál. Minden negyedévben az alsónadrággal együtt egy pár zoknit talál a postafiókjában. Tudja, mi a legjobb? Nem kell a szállítás költségein aggódnia, az teljesen ingyenes!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

674 tételből 1–30
az oldalt
674 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.