120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Emlékszik azokra az időkre, mikor az ajándék fehérnemű inkább büntetésnek tűnt? Az idők változnak és ma már az ajándékcsomagolású fehérneműk mindenkit boldoggá tesznek, nemtől és kortól függetlenül. Hogyan csomagoljunk első látásra is megnyerőnek az ilyen típusú ajándékot? Ha nem egy nagy ajándékcsomagoló, akkor szerezze be a Styx ajándékdobozt....

Emlékszik azokra az időkre, mikor az ajándék fehérnemű inkább büntetésnek tűnt? Az idők változnak és ma már az ajándékcsomagolású fehérneműk mindenkit boldoggá tesznek, nemtől és kortól függetlenül. Hogyan csomagoljunk első látásra is megnyerőnek az ilyen típusú ajándékot? Ha nem egy nagy ajándékcsomagoló, akkor szerezze be a Styx ajándékdobozt. Nagy előnye, hogy a megajándékozott nem fogja tudni az utolsó pillanatig kitalálni, mi van a dobozban, így a meglepetés garantált.

Egyedi ajándékötletek

Akár férfinak vagy nőnek, akár gyermeknek vagy felnőttnek, akár barátnak vagy kollégának keres ajándékot, a Styx puha ajándék kézenfekvő választás. A cseh márka kínálatában nemcsak női és férfi alsónadrágokat, vidám zoknikat és pizsamákat talál, hanem kedvezményes fehérnemű csomagokat ajándékcsomagolásban, eredeti adventi naptárakat és Mystery box-okat is. Az említett termékek Csehországban készültek természetes pamutból, amely kényelmes viselet, légáteresztő és gyengéd az érzékeny bőrhöz.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.