120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Nem tudott semmit sem venni az X-JUMP fesztiválon? Nem számít, most lehetősége lesz rá. A fesztivál elsősorban a srácokról szól, de a törékeny lányokról is, akik nem félnek több méter magasból a vízbe ugrani. Ha szeretne a csapatukhoz tartozni, vagy csak kifejezni a csodálatát, szerezzem be egy eredeti X-JUMP promóciós terméket. Nem csak X-JUMP ...

Nem tudott semmit sem venni az X-JUMP fesztiválon? Nem számít, most lehetősége lesz rá. A fesztivál elsősorban a srácokról szól, de a törékeny lányokról is, akik nem félnek több méter magasból a vízbe ugrani. Ha szeretne a csapatukhoz tartozni, vagy csak kifejezni a csodálatát, szerezzem be egy eredeti X-JUMP promóciós terméket. Nem csak X-JUMP pólókat kínálunk, hanem világító karkötőket is. A műugrástól már csak a tetoválás hozza nagyobb lázba? Akkor tekintse meg a Tattoo Convention fesztivál promóciós termékeit.

Az alap a minőségi anyag

Akár otthonra, akár a városba vagy sportoláshoz választ ruhákat, fontos, hogy azok kényelmes szabásúak legyenek és minőségi anyagokból készüljenek. A pamutból, bambuszrostból vagy modálból készült férfi és női trikók alkalmasak mindennapi viseletre. Természetes anyagról van szó, ami légáteresztő, kellemes tapintású és az érzékeny bőrnek is megfelel. Mi a helyzet a sporttal? Próbálja ki a merinógyapjúból készült sportruházatot és fehérneműt, amely tökéletesen elvezeti az izzadságot és kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

2 tételből 1–2
2 tételből 1–2
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.