120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Három pár márkás zoknit most akár pár forintért szerezhet be. Az Ön mosógépében is van egy zokni-lopó manó, ezért sosincs otthon elég zoknija? Az Umbro zoknikat nem tudja elkapni. Bemutatjuk a hétköznapi, otthoni viseletre ideális zoknikat. Az alacsony szárú zokni könnyen elrejthető a tornacipőben, így sportoláshoz is használhatja. A minőségi ...

Három pár márkás zoknit most akár pár forintért szerezhet be. Az Ön mosógépében is van egy zokni-lopó manó, ezért sosincs otthon elég zoknija? Az Umbro zoknikat nem tudja elkapni. Bemutatjuk a hétköznapi, otthoni viseletre ideális zoknikat. Az alacsony szárú zokni könnyen elrejthető a tornacipőben, így sportoláshoz is használhatja. A minőségi összetétel melyben a pamut dominál, garantálja, hogy a zokni egy szezonnál tovább bírja. A minőségi darabok szerelmesei értékelni fogják a puhaságát, a finomságát és mindenekelőtt az Umbro zoknik kényelmét. Válasszon egy klasszikus zoknit.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.