120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A s.Oliver divatmárka 1969-ben jött létre Németországban. Azóta Európa-szerte több, mint 300 üzletet nyitott. Bernd Freier, az alapító Charlese Dickense híres regényének főhőséről, Twist Olivérről nevezte el a márkát. Az s.Oliver márka minden szezonban női és férfi ruhák széles kínálatát hozza el, többek között cipők és divatkiegészítők formájáb...

A s.Oliver divatmárka 1969-ben jött létre Németországban. Azóta Európa-szerte több, mint 300 üzletet nyitott. Bernd Freier, az alapító Charlese Dickense híres regényének főhőséről, Twist Olivérről nevezte el a márkát. Az s.Oliver márka minden szezonban női és férfi ruhák széles kínálatát hozza el, többek között cipők és divatkiegészítők formájában is. A s.Oliver divatja minden korosztálynak megfelelő. A németek híresek az első osztályú minőségükről és az alapos kidolgozásról. Ebben a s.Oliver márka sem kivétel. Nemcsak remek dizájnjuk, de magas minőségük is lenyűgöző. Egészítse ki Ön is s.Oliver darabokkal a ruhatárát és emelje ki vele stílusát.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

2 tételből 1–2
2 tételből 1–2
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.